EasyFoam PU

Art. : N8PU10_WB

Lijmschuim met ATG-keuring (3074), speciaal ontwikkeld voor het verkleven van isolatieplaten op diverse ondergronden zoals bitumen, hout, beton en steeldeck. De isolatieplaten zijn reeds beloopbaar na 30 minuten en volledig belastbaar na 3 uur. De Bus is voorzien van een universele NBS schroefkop. De Boer EasyFoam PU is tevens geschikt voor het verticaal verkleven isolatieplaten.

Recyclage

De Boer hecht groot belang aan milieubewust en duurzaam ondernemen. Zo recycleren we lege EasyFoam spuitbussen. Ėén teruggenomen lege bus wordt tot 95% gerecycleerd. Het residu, gas, aluminium, blik, tot zelfs het karton wordt hergebruikt. Zo respecteren we ons milieu! Certificaat  BS OHSA 18001 Registratie nr 065803 BSOH

Gebruiksgemak

Ons lijmschuim kreeg niet voor niets de naam ‘EasyFoam’. In combinatie met het EasyGun 1m pistool werk je economisch en ergonomisch. De 45° adapter op het 1m pistool zorgt ervoor dat de bus steeds loodrecht op het dakoppervlak gebruikt kan worden. Zo wordt al het schuim uit de bus gestuwd en draag je tevens zorg voor je rug. Een extra beschermingskogel op het einde van de lans maakt dat de naald (zwakke punt) optimaal beschermd wordt en een langere levensduur gegarandeerd is.